Svampetortilla

4 pers.

Ingredienser

300 g blandede svampe
2 porrer i ringe
smør
8 æg
3/4 dl mælk
salt, friskkværnet peber
1 tsk. paprika
1 dl hakket persille
½ dl hakket timian
½ dl hakket løvstikke

Fremgangsmåde

Skær svampene i skiver og steg dem i lidt smør på en pande, til al væde er fordampet. Læg dem på en tallerken.
Steg porreringe og kom så svampene tilbage på panden. Pisk æggene sammen med mælk, krydderier og krydderurter – hæld dem over fyldet. Steg tortillaen ved medium varme, til den er fast – giv den evt. lidt i ovnen til sidst, men vær helt sikker på at panden kan tåle at komme ovnen ellers vend den ud på et grydelåg og steg den lidt på den anden side.
Skær den færdige tortilla ud i trekanter og server med en god salat og groft brød.